Additius alimentaris

Imatge

Els additius alimentaris són substàncies químiques que s’ utilitzen per a millorar la conservació de l’aliment o les seves característiques (olor, color, sabor, textura).

Els additius estan subjectes a un reglament molt estricte i es designen amb una E acompanyada d’ un nombre, que varia en faunció al tipus d’ additiu (colorant, conservant, antioxidant, espesseidor, aromatitzant, edulcorant).

Podeu trobar els douments més recents pel que fa a la legislació d’ aquests productes al següent enllaç: Additius alimentaris. Generalitat de Catalunya

Per a conèixer el lèxic corresponent als additius podeu consultar: Termcat

Advertisements
Explore posts in the same categories: 3r ESO

Tags: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: